Zamiluj se do tylu: jak nosit tylové sukně na 20+ způsobů
Fashion
Publikováno: 16.05.2022

Zamiluj se do tylu: jak nosit tylové sukně na 20+ způsobů

Bez ní se letos určitě neobejdeš!

Tylové sukně. Obrovský trend módní scény již řadu let. Milují je malé holky, protože si připdají jako princezny. Milujeme je i jako dospělé, protože jsou elegantní, hodí se také na společenské události a tak jednoduše se kombinují. A v neposlední řadě je milují i starší dámy, které sukním dodávají neskutečnou nadčasovost. Pokud tedy stále váháš, tohle je tvé znamení, proč si ji jednoznačně pořídit!

PROČ ANO?

Pokud ti ještě nestačilo přesvědčování, dovol nám říct ti hned několik výhod týlních sukní:

  1. Netřeba je tak často žehlit a prát: Tyl je nenáročný na péči. Sukně není třeba téměř vůbec žehlit. Stačí, když ji budeš sušit zavěšenou a pěkně ji vyhledíš, když ji vyndáš z pračky. Pokud se zašpiní, velmi snadno se vyčistí, nebo se jednoduše skvrna schová do vrstvy tylu.
  2. Jsou ideální pro každodenní nošení: Tylové sukně můžeš nosit s mikinou, tričkem, elegatním body, košilí, svetrem, džínovou bundou, koženkou, oversized tričkem, crop topem a spoustou dalšími věcmi, které už máš dávno doma.
  3. Vhodné i pro společenské události: V kombinaci s elegantními topy a vysokými botami vytvoříš krásný outfit vhodný pro svatbu, promoce či dokonce i outfit maturity. Pokud jde o svatby doporučujeme jemné pastelové barvy (určitě ne černou, ale ani bílou či smetanovou).

TYLOVÁ SUKNĚ SE SAKEM trochu jinak

Kolikrát sis řekla, že jsou tvé outfity nudné a chtěla bys je nějak oživit? My už asi milionkrát. I v tomto ti pomůže tylová sukně. Skvěle se hodí ke všem typům sak – prodloužené, croplé nebo klasické či tvídové. Stačí, když sako sepneš páskem a vytvoříš velmi elegantní a ženský outfit. Tento look navíc zvýrazní tvůj štíhlý pas. Ať už se rohodneš sáhnout po vysokých lodičkách nebo stylových teniskách. Nevěříš nám? Přesvědč se sama! Tylové sukně jsou u nás populárním kouskem, a tak je doplňujeme stále v nových střizích a barvách. Stačí, když klikneš SEM nebo na glash.cz/damske-tylove-sukne ❤️

    Odkazy: fotka1 / fotka2 / fotka3 / fotka4

    TYLOVÁ SUKNĚ SE SAKEM v elegantním stylu

    Obléknout se do práce stále nějak jinak umí být pořádný ranní hlavolam. V pondělí kalhoty, v úterý sukně, ve středu šaty, čtvrtek doplníš outfit sakem a v pátek? No pátek s amusíš jednoznačně ukázat! Vyrazit z kanceláře rovnou do města na drink s kámoškami, to je něco, co chceme všechny! Neboj se sáhnout po tvídovém saku, které je ideálním doplňkem také na svatby či různé společenské události. Tylovou sukni můžeš kombinovat s mokasíny nebo uzavřenými pantoflemi.

      Odkazy: fotka1 / fotka2 / fotka3 / fotka4

      ČERNO-BÍLÁ KLASIKA

      Černo-bílá kombinace je jednoduše klasika, kterou nelze vynechat. Jednoduchá elegance, nadčasovost a kousky, které jednoduše najdeš v šatníku každý den. Tato kombinace však ani zdaleka nemusí být tak nudná, jak se ti na první pohled může zdát. Páskavé kousky si momentálně opět velkým hitem, a tak jednoznačně doporučujeme po několika topech a tričkách sáhnout. Ať už zvolíš bílou nebo černou sukni, uděláš dobře! Neboj se outfit doplnit sakem nebo koženkou.

      Odkazy: fotka1 / fotka2 / fotka3 / fotka4

      Jak nosit tylovou sukni stylově?

      S mikinou či se svetrem. Tylové sukně nosíme většinou s kalsickými topy, tričky nebo maximálně se saky. Neboj se vyčnívat a kombinuj sukni s mikinami. S kapucemi či bez ní, tvé outfity budou magnetem pro oko. Celý outfit můžeš kombinovat s botami na podpatku nebo s teniskami či mokasíny. Tyhle kombinace si okamžitě zamiluješ. Pokud se ti ale nezamlouvá kombinace elegantní tylové sukně a street-stylové mikiny, klidně ji vyměň za svetr - za dlouhý cardigan, pulovr nebo svetr na knoflíky. Sáhnout můžeš také po roláku, chceš-li svůj outfit nechat spíše v elegantní úrovni.

      Odkazy: fotka1 / fotka2 / fotka3 / fotka4

      Vyhraj si s barevnými tylovými sukněmi

      Klasické barevné odstíny tylových suken jsou více-méně hnědá, černá a béžová. Co takhle ale sáhnout po barevných variantách? Výrazná zelená, modrá, žlutá, růžová nebo oranžová. Zkus to s barevnými outfity a zabojuj s nepěkným počasím faraby. Neboj se je kombinovat s jinými barevnými odstíny nebo s béžovými odstíny (které nikdy nejsou špatnou volbou!).

      Odkazy: fotka1 / fotka2 / fotka3 / fotka4

      Jak z módní přehlídky

      Kombinovat normálně nekombinovatelné a vyskládat si outfit, o kterém si ani nesnila. Přesto vypadají někdy outfity na módynch přehlídkách. A přesně to je možnost, jak zazářit. Sáhni po výrazných kouscích, například transparentní tylová sukně v kombinaci s džíny a výrazné tričko s potiskem. Nebo sáhni raději po designérském výrazném kousku a doplň ho klasickou midi tylovou sukní. Celý outfit doplň výrazným make-upem a doplňky a můžeš vyrazit do ulic.

      Odkazy: fotka1 / fotka2 / fotka3 / fotka4

      Vyskladaj si u nás svoj nový obľúbený outfit a podeľ sa s ním na sociálnych sieťach a označ nás! My ťa za to odmeníme ❤️

      Pokud se ti naše tipy líbily, nezapomeň navštívit náš e-shop www.glash.cz,  kde najdeš nejnovější módní trendy nejen v oblasti oblečení ale i doplňků. V kategorii BLOG najdeš zase rady, jak kombinovat jednotlivé kousky, což dnes vařit, či jaké trendy tě čekají během tohoto roku. Najdeš nás i na Facebooku @glash.cz, na Instagrame @glash.cz a na Pintereste @glashsk a na Tiktoku ako @glash.sk, kde nás můžeš označit také prostřednictvím hashtagú #glash a #glashgirls.

      Vyber si tu svoji ještě dnes ❤️

      Sdílej článek s kámošema:

      Sleduj nás: